ATAGO MASTER Taşınabilir Refraktometre
MODELLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER
,
Uygun Numuneler |
Ölçüm Aralığı (Brix %) |
Gövde Malzemesi |
Model |
Uygun Dijital Modeller |
|
Standart |
Gazlı içecekler, süt, meyve ve sebzeler, ketçap, soya sosu, kesme yağı, temizlik maddeleri vb. |
0-53% |
Metal |
MASTER-53α, MASTER-53T, MASTER-53M, MASTER-53S |
PAL-1, PAL-S |
Plastik (PBT) |
MASTER-53PT, MASTER-53PM |
||||
Düşük Konsantrasyonlu Numuneler için Hassas Ölçüm |
Gazlı içecekler, çorbalar, meyve ve sebzeler, kesme yağı, temizlik maddeleri vb. |
0-33% |
Metal |
MASTER-α, MASTER-T, MASTER-M |
PAL-1 |
Plastik (PBT) |
MASTER-Pα, MASTER-PT, MASTER-PM |
||||
0-20% |
Metal |
MASTER-20α, MASTER-20T, MASTER-20M |
|||
Plastik (PBT) |
MASTER-20Pα, MASTER-20PT, MASTER-20PM |
||||
0-10% |
Metal |
MASTER-10α, MASTER-10T, MASTER-10M |
|||
Plastik (PBT) |
MASTER-10Pα, MASTER-10PT, MASTER-10PM |
||||
Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı Modeller |
Tüm numuneler |
0-90% |
Metal |
MASTER-500 |
PAL-H |
Çeşniler, çorbalar |
0-50% |
Metal |
MASTER-50H |
||
Reçel, bal, şurup, fasulye ezmesi, çikolata, karamel, tereyağı, yenilebilir yağlar vb. |
30-80% |
Metal |
MASTER-80H |
||
45-93% |
Metal |
MASTER-93H |
|||
60-100% |
Metal |
MASTER-100H |